The Laurel Residence

Pin It

The Laurel Residence was designed by StudioMET for comfortable everyday living with a focus on sustanability. While simple in form the exterior utilizes a variety of low maintainence materials. The interior is organized around a large open entertaining area, which includes the kitchen, dinning room, and living room.


Pin It

A loft space that over looks the first floor living serves as a transition between public and private areas of the home. The living room opens onto a large outdoor covered patio creating a great space for outdoor living and blurring the boundary between the two. Carefully positioned windows fill the home with an abundant amount of natural light and create a strong connection with the landscape.

Pin It

 
Pin It

 

Pin It

 
Pin It

 
Pin It

Pin It

 
Pin It

 

View the website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *