SoundCloud Headquarters by KINZO

Pin It

 
Berlin based studio has designed thenew headquarters of internationally for the renowned online platform SoundCloud which covers three levels and approx. 4,000 square metres of an old brewery building close to the former Berlin Wall. The complex, designed to serve as a future incubator for up-and-coming start-ups, will become the one-stop office for all 180 Berlin employees of the foremost hub for musical exchange on the net. Anticipating future expansion of the rapidly growing SoundCloud platform, the spacious offices could potentially accommodate up to 350.
desks.


To provide the company and its new HQ with a matching spatial identity and the right architectural framework for the platform’s novel business and working structures, SoundCloud asked KINZO to turn its new hub into a space that exudes and encourages innovation and creativity. The platform envisaged a welcome beacon in Berlin’s office landscape that both shapes the company and evolves with SoundCloud over the years.

Pin It

 
Pin It

 
Pin It

 
Pin It

 
Pin It

 
Pin It

 
Pin It

 
Pin It

 
Pin It

 
View the website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *